Review: stația de călcat Philips #PerfectCare 9000

Sunt maaaare fan Philips: primul meu TV Led a fost un Philips (acum vreo 12 ani, luat în rate pe timpul liceului), am aparat de cafea (din 1900 toamna), aparat pentru scamele de pe haine, placă de păr,… însă cel mai drag mi-a fost de primul aparat de epilare IPL Philips Lumea, luat în primul an de muncă de profă. Și un an l-am ținut, pentru că atunci când m-am mutat în Anglia, unde am lucrat ca profă de mate aproape 4 ani, am rugat un domn tirist să îmi aducă bagajele și s-a evaporat cu tot cu bagajele mele (vreo 3 cutii de TV în care aveam aparatul Philips Lumea, blender Philips, aparat de cafea, ondulator de par, sandwich maker, plus nenumărate haine și încălțări). Bineînțeles că poliția din România a spus că dacă nu am acte cu individul, nu am ce face, așa că mi-am cumpărat aceleași lucruri (doar nu stăteam neepilată și cu părul mătură) în speranța că îmi voi recupera vreodată măcar o parte din bani… acesta este individul, dacă aveți de gând să trimiteți vreun colet prin el https://instagram.com/laurentiu.nicu.75?igshid=1btvqd92ijeba

Philips PerfectCare 9000

Dar să trecem la chestiuni mai pozitive. Am avut la testat (din păcate doar pentru 2 săptămâni) stația de călcat Philips PerfectCare 9000 și pot spune că este tot ce își poate dori o femeie pentru casa ei.

Fiind profesoară de matematică trebuie să am în fiecare zi o ținută impecabilă și, cu atâtea lucrări de corectat, ore online, creșterea unui bebe,… călcatul devenise o mare pierdere de timp până să încerc această stație de călcat. Acum totul este ca nou.

Hainele bebelinei…

Am folosit-o și pentru zeci de piese vestimentare și nu am avut niciun eveniment neplăcut. Chiar și reîmprospătarea perdelelor, având în vedere că am alergie la praf, și la dezinfectarea jucăriilor de pluș ale bebelinei.

Dacă sunt pe fugă dimineața, nu îmi mai fac griji că o să îmi ard hainele datorită camerei încorporate (ActiveSense), care face ca stația să aibă tot timpul temperatura potrivită, indiferent de material, indiferent dacă piesa vestimentară are mai multe tipuri de material, făcând trecerea de la unul la celălalt imediat.

Este atât de simplu de folosit și atât de ușoară încât a ajuns să îmi fie drag să o folosesc.

#philipsperfectcare9000 in actiune

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s