Vitamine pentru pitici… mari și mici by Sambucol

Am primit vitaminele Sambucol în urma câștigării unui concurs pe Instagram și am rămas profund impresionată și fidelă brandului, de care auzisem oricum numai de bine atunci când locuiam în Anglia (era numărul 1 pe acolo…cred că toată lumea folosea la mine în departament în caz de răceală sau gripă).

Vitamine pentru imunitate Sambucol cod reducere 30%: OANA30

Pe lângă faptul că sunt foarte eficiente în ceea ce privește energia și protecția împotriva răcelilor, sunt foarte ușor de administrat. Ingredientul principal este socul negru, la care se adaugă Vitamina C și Zinc (zincul am văzut că nu este în toate produsele).

Sambucol Gummies Kids sunt practic niște jeleuri: arată ca niște jeleuri și au un gust suuuuper bun (exact ca jeleurile mele preferate😍). Sunt foarte dulci și aromate (nu puteam să le am în casă și să nu le gust și eu, mai ales când am văzut cu ce poftă le mănâncă piticii).

Tabletele efervescente Sambucol Immuno Forte sunt, de asemenea, delicioase!! Deși nu prea sunt fană tablete efervescente pentru că nu îmi place să simt gustul acela de “pastile”, acestea m-au făcut să îmi schimb părerea, având gust de suc de fructe de pădure.

Picăturile Sambucol pentru bebei sunt nou apărute pe piață, aparent fiind una dintre primele persoane care le-a încercat (nu eu, ci bebelina mea de 6 luni!). De ce am insistat să le am? Pentru că, deși alăptez și toată lumea îmi spunea că bebelina nu o să răcească atât timp cât este alăptată (sau o să răcească foarte rar), pitica a reușit să răcească de două ori în ultimele 3 săptămâni.😑😑😑 Practic, a avut vreo 5 zile în care nu a fost răcită, în rest având nopți nedormite, pline de aspiratoare nazale, ser fiziologic, sprayuri cu apă de mare,… începuse să nu mai suporte sunetul aspiratorului (care înainte era preferatul ei) pentru că știa că urma să apar cu Batistuța Bebelușului😥 O să îi dau picăturile toată iarna și vă țin la curent dacă mai am vreo noapte de planton 😅

Recomand cu drag aceste produse și sper să vă ajute să aveți un sezon rece lipsit de șervețele nazale. 😁 Nu uitați de codul de reducere de 30%: OANA30

Leave a comment